KONYA / SELÇUKLU - Yüksel Bahadır Alaylı Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Eyl

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Ayşe Sümeyra GÜRSES tarafından Covid-19 salgın hastalık sürecinde psikososyal destek çalışmaları kapsamında veli sunumu uzaktan eğitim ile gerçekleştirildi.

Eyl

Değerli velilerimiz ve öğretmenlerimiz, 7-8-9 eylül 2020  tarihlerinde eba canlı ders takvimi.

Eyl

e Twinning çalışmaları kapsamında yürütmüş olduğumuz Effective Method of Autism: ABA adlı projemiz Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Eyl

Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan okulumuz "Beyaz Bayrak ve Sertifika" ile ödüllendirildi.

Pandemi sürecinden dolayı, Okulum Temiz Belgesi için de gerekli çalışmlar devam etmektedir.

Ağu

Değerli velilerimiz ve öğretmenlerimiz, 2-3 eylül 2020  tarihlerinde eba canlı ders takvimi.

Ağu

30 Ağustos Zaferi'nin elde edilmesinde emeği geçen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarımız başta olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyor ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızı kutluyoruz.

Haz

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün konsorsiyum liderliğinde yürütülmekte olan "Otizm Eğitiminde Kanıta Dayalı Uygulamalar" isimli Erasmus+ KA101 projemiz kapsamında  İspanya'nın Avila şehrinde düzenlenen PBS Olumlu Davranışsal Destek (ODD) eğitimi ile ilgili Rabia YİĞİTTEKİN tarafından okulumuz öğretmenlerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Haz

Öğretmenimiz Rabia YİĞİTTEKİN, Otizmde ODD (Olumlu Davranış Desteği) Eğitimi İçin İspanya'da...

Haz

"Otizm Eğitiminde Kanıta Dayalı Uygulamalar" Erasmus+ KA101 Projesi Kapsamında Öğretmenlerimiz Almanya'da Eğitim Aldı.

Haz

03.10.2019 tarihinde okul müdürümüz Mehmet Sami KOÇ görevine başlamıştır.